DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Vali Gökhan Aydıner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KOORDİNATÖRLÜK EVRAKLARI VE DUYURULARI

Lütfen Okuyunuz:

Belgeler salı günleri yüklenecektir.

Haftalık Koordinatörlük  Belegeleri için   Tıklayınız

Aylık Yoklama Formu için     Tıklayınız

Koordinatör Öğretmen 2023-2023 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI için Tıklayınız

İşletmelerde Öğrenci Sözleşme İptal Tutanağı için Tıklayınız

( bu form işletme İPTAL  değişikliği uygun görülmüş öğrenciler için uygun şekilde doldurulup bize ulaştırılacaktır )

İşletmelerde Öğrenci Sözleşme Yenileme Formu için Tıklayınız

( bu form  YENİ işletme değişikliği uygun görülmüş öğrenciler için iş uygun şekilde  doldurulup bize ulaştırılacaktır )

AÇIKLAMALAR:

Bu form koordinatör öğretmen tarafından her görev için görev haftası başında Koordinatör Müdür Yardımcısı'ndan alınır.
Görev sonrasında okula geldiği gün içinde imzaları tamamlanmış olarak Koordinatör Müdür Yardımcısı'na teslim edilir.
Bu form "Aylık Rehberlik Formu" 'nun doldurulmasında esas alınır ve rapora eklenir.

Koordinatör öğretmenlerin görev ve sorumlulukları

MADDE 89- (1) Koordinatör öğretmenler:

a) (Değ: 13/09/2014-29118 RG) İşletmelerde mesleki eğitim uygulaması ile staj çalışmalarının planlı olarak yürütülmesini sağlamak amacıyla alınacak önlemleri belirler ve okul müdürlüğüne bildirir.

b) İşletmelerde, öğretim programlarının uygulanmasında ortaya çıkan sorunlarla programlara yansıtılmasında yarar gördüğü hususları belirleyerek hazırlayacağı raporu, program geliştirme çalışmalarında değerlendirilmek üzere okul müdürlüğüne verir.

c) Mesleki eğitim konusunda, işletme yetkilileriyle usta öğretici/eğitici personele rehberlikte bulunur.

ç) İşletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerin yapmış oldukları işlerle ilgili iş dosyasını kontrol eder.

d) Öğrencilerin başarı, devamsızlık ve disiplin durumunu izleyerek işletme kayıtlarındaki bilgilerin takip eden iki iş günü içerisinde okul müdürlüğüne iletilmesini sağlar.

e) İşletme yetkilileriyle işbirliği yaparak işyerine uyum sağlayamayan öğrencileri belirler, özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler için işletme ve okul arasında yapılan işbirliği gereği uygulamaya yönelik iş ve işlemleri takip eder, alınacak önlemleri okul müdürlüğüne bildirir.

f) Okul ile işletme arasında imzalanan sözleşmenin uygulanmasında ortaya çıkan sorunları belirleyerek okul müdürlüğüne bildirir.

g) İşletme yetkilisince döneme ait puan çizelgelerinin doldurularak dönem sona ermeden 5 gün önce okul müdürlüğüne teslim edilmesini sağlar.

ğ) Mezunları izleme ve işe yerleştirme çalışmaları kapsamında gerektiğinde mezunlar ve işyeri yetkililerine anket uygular.

h) İşletmelerde mesleki eğitim konusunda müdürün vereceği diğer görevleri yerine getirir.

Yayın: 20.02.2021 - Güncelleme: 21.11.2023 11:01 - Görüntülenme: 7885