TEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANI SEKTÖR ZİYARETLERİ

Vali Gökhan Aydıner MTAL  okul müdürü Yemlihan KILIÇ , okulumuz bünyesinde görev yapan Tekstil Teknolojisi Alan şefi Ayser ALTAY İMİŞÇİ, Tekstil teknolojisi Alan Öğretmeni Özlem KILIÇ ,  Moda Tasarım teknolojisi Alan şefi Esra ORAN ile birlikte Organize sanayi bölgesinde  Tekstil sektöründe üretim yapan İSKUR ve MİRAY tekstil işletmelerini ziyaret etti.

iSKUR Tekstil yüksek mühendisi Ekrem KUL ve MİRAY tekstil işletme müdürü Osman Halil ALTINEL  ile yapılan görüşmelerde okulumuzda eğitim gören tekstil teknolojisi  öğrencilerinin; üretime dahil edilmesi, üretim faaliyetlerini yerinde görmesi, iş başında eğitimle, kalıcı öğrenmenin sağlanması konuları konuşulurken, okullarda tekstil bölümü tercih edilmesini cazip hale getirmek, mezunların işe yerleşmeleri, tekstil sektörüne kalifiye eleman yetiştirme konularında , karşılıklı işbirliği talep edildi.

Yapılan ziyaretlerde, kendilerinden talep edilen her türlü desteği vereceklerini ifade eden Miray Tekstil yöneticisi Sayın Osman Halil ALTINEL ‘e ve mezun öğrencilere iş garantisi sözü veren İskur Tekstil Yüksek Mühendisi Sayın Ekrem KUL’a kıymetli desteklerinden dolayı teşekkürler.

03-01-202403-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 22:14 - Görüntülenme: 146