Vali Gökhan Aydıner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ana Telefon 0412 503 79 20
Adres
Vali Gökhan Aydıner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Talaytepe Mah. 4004. Sokak 26/1 No1 Kayapınar/Diyarbakır
Vizyon
Türk Milli Eğitim ışığında paylaşımcı, katılımcı, özgün, araştırmacı, gelişen dünyanın getirdiği bilimsel, teknolojik ve kültürel yeniliklere her zaman açık, ülke ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliklere sahip, manevi değerlerini koruyabilen üretken, her zaman daha iyiyi hedefleyen kendisine güvenen, çevresini olumlu yönde etkileyen, çağdaş, dinamik, insan haklarına saygılı, laik ve demokrat bir kişiliğe sahip bireyler yetiştiren bir okul olmaktadır.
Misyon
Biz öğrencilerimizin sorumluluk bilinci içinde milli ahlaki ve manevi değerlerini koruyacak, yaşatacak çağın gerektirdiği genel kültür, bilgi, davranışlarını sergileyecek, öğrencilerimiz bireysel yeteneklerini ve farklılıklarını dikkate alarak öğrenmelerini sağlamak, bilgi çağında bilgiye ulaşmak becerisini özgür ve doğru seçim yapabilme yeteneğini geliştirmelerine destek olmak, kendini tanıyan, çevresi ile pozitif iletişim kurabilen, kendine ve toplum kalkınmasına faydalı olabilecek öz güvenli bir kişi olarak mesleğini başarılı bir şekilde icra edecek teknik personel ve işletmeci yetiştirmek ve yüksek öğretim kurumlarına kazandırmak için varız.
Pansiyon Bilgileri
Okulumuza bağlı 164 kapasiteli Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu ve 144 kapasiteli Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu bulunmaktadır. Pansiyon binalarımız Diclekent Bulvarı 47. Sokak No:1 Kayapınar/DİYARBAKIR adresinde bulunmaktadır.
Toplu Taşıma Araçları ile İl ve ilçe merkezinden ulaşım sağlanabilmektedir.
6 Km